Please rotate your device!
Studio Bennie Jansen Studio Bennie Jansen - Projecten

De Boerenschuur

Landelijke praktijkschuur

Type:
Nieuwbouw van een traditionele landelijke schuur met praktijkruimte

Categorie:
Werken, interieur

Opdrachtgever:
Zakelijk

Locatie:
Lunteren

Status:
Voorontwerp

Als onderdeel van een grondig upgrade-plan van de bestaande bebouwing was er bij de opdrachtgevers ook de wens voor een nieuw te bouwen schuur. De Boerenschuur is ontworpen met een scherp oog naar de bestaande bebouwing. Hierdoor sluit het zich moeiteloos aan op de context van het kavel.

Met betrekking tot de bedrijvigheid aan huis gaat de schuur naast opslagruimte ook dienen als praktijkruimte.

‘‘Door het overschrijden van bouwmeters is er creatief naar een oplossing gezocht en is de gemeente toch akkoord gegaan.’’

Arjan & Denise, opdrachtgevers De Boerenschuur
Studio Bennie Jansen - Projecten


Please rotate your device!


Enthousiast over dit project?


Vraag een vrijblijvend gesprek aan


Wij maken graag persoonlijk met u kennis. Zo kunnen we ons verdiepen in uw wensen en u alles vertellen over het gehele traject. Wij ontzorgen u volledig tijdens dit proces en bieden u het maatwerk gebouw wat uw verwachtingen zal overtreffen.

Zullen we kennismaken?


MAAK EEN AFSPRAAK
Studio Bennie Jansen - Volg Ons


Please rotate your device!


Volg ons