Please rotate your device!
Studio Bennie Jansen Studio Bennie Jansen - Projecten

Het Tuinhuys

Landelijk tuinverblijf

Type:
Tuinhuis met stalen deuren en open haard

Categorie:
Recreƫren, interieur

Opdrachtgever:
Particulier

Locatie:
Lunteren

Status:
Voorontwerp

Het Tuinhuys sluit aan bij de vorm en tinten van het naastgelegen woonhuis. Het verblijf is het hele jaar door te gebruiken. De stalen vouwdeuren bieden de mogelijkheid om het verblijf te openen tijdens warme zomerdagen. De openhaard zorgt ook tijdens de wintermaanden voor een behaaglijke sfeer.

Studio Bennie Jansen - Projecten


Please rotate your device!


Enthousiast over dit project?


Vraag een vrijblijvend gesprek aan


Wij maken graag persoonlijk met u kennis. Zo kunnen we ons verdiepen in uw wensen en u alles vertellen over het gehele traject. Wij ontzorgen u volledig tijdens dit proces en bieden u het maatwerk gebouw wat uw verwachtingen zal overtreffen.

Zullen we kennismaken?


MAAK EEN AFSPRAAK
Studio Bennie Jansen - Volg Ons


Please rotate your device!


Volg ons