Please rotate your device!
Studio Bennie Jansen Studio Bennie Jansen - Projecten

Villa D

Landelijk & minimalistisch

Type:
Woning en kantoorruimte met riet en eiken

Categorie:
Wonen, werken, interieur

Opdrachtgever:
Particulier

Locatie:
Ede

Status:
Opgeleverd

Gelegen in het buitengebied van Ede staat langs het water een luxe villa onder een deken van riet. Het plan is ontworpen met ruime aandacht voor symmetrie, ruimtelijke beleving en landelijke elementen. Door het gebruik van natuurlijke materialen sluit de villa naadloos aan op de landelijke ligging. Het woongedeelte schuilt achter het uit steen opgetrokken gedeelte, het kantoor achter de gevel van donker hout.

Het interieur is strak en minimalistisch, maar de eiken balken zorgen als warme elementen voor een behaaglijke sfeer. Ondanks het volle programma is de woning ruim opgezet met meerdere vides en grote ramen. Wat bij binnenkomst direct opvalt, is de open ruimte tot in de nok. Vervolgens bieden de stalen taatsdeuren een sterke zichtlijn dwars door de leefruimte over het aangelegen water. Het door de woning heen bewegen voelt echt als een belevenis. Iedere ruimte biedt telkens andere ruimtelijk ervaring en nieuwe zichtlijnen naar buiten. Royale uitzichten worden afgewisseld door omkaderde doorkijkgaten. Overal in het gebouw wordt de verbinding gelegd met de groene omgeving.


‘‘Het voelt echt als ons huis. Nee, dit hadden we zelf nooit zo kunnen verzinnen. We genieten er elke dag van.’’

Jacolien, opdrachtgever Villa D


‘‘Er is duidelijk verstand van zaken. Het hele proces is gewoon vlekkeloos verlopen. Het was een fijne en zorgeloze ervaring’’

Cornelis, opdrachtgever Villa D

Studio Bennie Jansen - Projecten


Please rotate your device!


Pers & mediaStudio Bennie Jansen - Projecten


Please rotate your device!


Enthousiast over dit project?


Vraag een vrijblijvend gesprek aan


Wij maken graag persoonlijk met u kennis. Zo kunnen we ons verdiepen in uw wensen en u alles vertellen over het gehele traject. Wij ontzorgen u volledig tijdens dit proces en bieden u het maatwerk gebouw wat uw verwachtingen zal overtreffen.

Zullen we kennismaken?


MAAK EEN AFSPRAAK
Studio Bennie Jansen - Volg Ons


Please rotate your device!


Download brochure

Bent u opzoek naar inspiratie? Download dan hier onze brochure.Studio Bennie Jansen

Goorsteeg 50
6718 TA EDEContact

+31 (0)6 29 33 60 71
[email protected]Volg ons