Please rotate your device!
Studio Bennie Jansen Studio Bennie Jansen - Projecten

Villa DL

Eigentijds wonen in het buitengebied

Type:
Vrijstaande landelijke woning met split-level indeling

Categorie:
Wonen, interieur

Opdrachtgever:
Particulier

Locatie:
Lunteren

Status:
In uitvoering

In het buitengebied van Lunteren is een eigentijdse landelijke woning ontworpen. De woning is vorm gegeven op een wijze zodat van binnenuit maximaal van de omgeving kan worden genoten. Relaties met het leven in de lucht worden gelegd door de hellende vormgeving en het plaatsen van lichtstraten. Hoeken in de hoofdmassa worden geopend voor perspectieven richting de horizon.

Ondanks dat is afgeweken van meerdere bestemmingsplanregels is het ontwerp beoordeeld als een meerwaarde voor de omgeving.

‘‘De commissie heeft waardering voor het plan’’

Welstandscommissie, Villa DL
Studio Bennie Jansen - Projecten


Please rotate your device!


Enthousiast over dit project?


Vraag een vrijblijvend gesprek aan


Wij maken graag persoonlijk met u kennis. Zo kunnen we ons verdiepen in uw wensen en u alles vertellen over het gehele traject. Wij ontzorgen u volledig tijdens dit proces en bieden u het maatwerk gebouw wat uw verwachtingen zal overtreffen.

Zullen we kennismaken?


MAAK EEN AFSPRAAK
Studio Bennie Jansen - Volg Ons


Please rotate your device!


Volg ons