Please rotate your device!
Studio Bennie Jansen Studio Bennie Jansen - Projecten

Villa DS

Landelijk & Robuust

Type:
Luxe vrijstaande villa met rieten kap en eiken

Categorie:
Wonen, interieur

Opdrachtgever:
Particulier

Locatie:
Ede

Status:
Voorontwerp

Deze landelijke villa is een opvallende verschijning. Twee verschillende kapvormen komen tot elkaar en geven zo de villa een authentieke robuuste uitstraling. Ondanks dezelfde nokhoogte is er een duidelijke hiƫrarchie aanwezig. De ene kap is dominant en biedt bescherming aan alle hoofdfuncties van het woongebouw. De introverte kap biedt deze bescherming aan alle dienende ruimtes.

Eerlijke materialen als riet, eiken en baksteen worden gecombineerd met strakke gestucte oppervlaktes. De verschillende gevelmaterialen worden doorgetrokken in het interieur. Dit in combinatie met de ruime raamopeningen zorgt voor een flinterdunne lijn tussen binnen en buiten.

De serre zal door de zuidelijke ligging het hele jaar door natuurlijk worden verwarmd. De opgewarmde lucht stijgt op naar boven en zal daar worden afgezogen. Vervolgens zal deze warmte kunnen worden hergebruikt elders in de woning.

Studio Bennie Jansen - Projecten


Please rotate your device!


Enthousiast over dit project?


Vraag een vrijblijvend gesprek aan


Wij maken graag persoonlijk met u kennis. Zo kunnen we ons verdiepen in uw wensen en u alles vertellen over het gehele traject. Wij ontzorgen u volledig tijdens dit proces en bieden u het maatwerk gebouw wat uw verwachtingen zal overtreffen.

Zullen we kennismaken?


MAAK EEN AFSPRAAK
Studio Bennie Jansen - Volg Ons


Please rotate your device!


Download brochure

Bent u opzoek naar inspiratie? Download dan hier onze brochure.Studio Bennie Jansen

Goorsteeg 50
6718 TA EDEContact

+31 (0)6 29 33 60 71
[email protected]Volg ons