modern landelijk huis ede

Architect in Ede

Jouw partner in een persoonlijk en duurzaam ontwerp

Jouw architect in Ede

Welkom bij Studio Bennie Jansen, jouw lokale expert in Ede op het gebied van architectuur. Of je nu op zoek bent naar een nieuwbouwproject, een verbouwing, of een complete renovatie, wij zijn jouw eerste aanspreekpunt voor het totale traject. Gevestigd in Ede, zijn wij bekend met de lokale regelgeving, mogelijkheden en de unieke eigenschappen van de omgeving.

Wij bieden maatwerk, van ontwerp tot oplevering. Wij zijn jouw eerste aanspreekpunt tijdens het hele traject. Dat zorgt voor korte communicatielijnen. Gewoon snel en direct contact. Ons uitgebreide netwerk van deskundige vakspecialisten garandeert kwaliteit. Zo werken we samen zorgeloos toe naar het maximale eindresultaat.

Waarom zijn we jouw architect in Ede?

Bij Studio Bennie Jansen begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom bieden we maatwerk oplossingen aan, gericht op efficiëntie, duurzaamheid, woonbeleving en jouw persoonlijke wensen.

Persoonlijk en uniek ontwerp
We benaderen iedere opgave met een open blik. We denken out of the box, maar laten dit nooit ten koste gaan van het praktisch gebruik. Het resultaat is een geheel op maat gesneden ontwerp dat voldoet aan al je specifieke persoonlijke wensen.

Begeleiding van A tot Z
Bij ons kun je volledig worden ontzorgd. Wij verzorgen het gehele traject, van ontwerp tot de oplevering. Uiteraard gaat alles in overleg, door middel van korte lijnen.

Uitgebreid netwerk
Wij zorgen voor bekwaam tekenwerk, maar de uitvoering is minstens zo belangrijk. Ons uitgebreide netwerk van deskundige vakspecialisten garandeert kwaliteit.

Duurzaamheid als speerpunt
Duurzaamheid gaat verder dan een alleen een warmtepomp. We houden rekening met oriëntatie, isolatie, zonwering etc. Wellicht een groen dak, zodat het in de zomer, binnen lekker koel blijft? Alles voor een zo laag mogelijke energierekening.

Samenhang tussen architectuur, interieur en tuin
Ons netwerk bestaat uit ervaren professionals op het gebied van styling en tuinontwerp. Een doordachte afstemming tussen architectuur, interieur en tuin levert een gezamenlijk kunstwerk op.

Wat we doen

Exclusieve woonvilla’s
Wil jij wonen in een huis dat helemaal is afgestemd op jouw wensen? Dan ben je bij onze exclusieve woonvilla specialisatie aan het juiste adres. Of je nu gecharmeerd bent van schuurwoningen of de elegantie van rietgedekte villa’s waardeert, we hebben iets voor elke smaak.

Verbouw, aanbouw en uitbouw
Als je denkt aan het uitbreiden van je bestaande woning, dan is onze aanbouw en uitbouw specialisatie precies wat je zoekt. We begrijpen dat een aanbouw of uitbouw niet zomaar een extra ruimte is; het moet een naadloze overgang vormen met je bestaande structuur, zowel in design als in functionaliteit. Daarom houden we niet alleen rekening met het exterieur, maar ook met het interieur en de tuin om een harmonieus geheel te creëren.

Renovatie
Oudere boerderijen in Ede hebben vaak een rijke geschiedenis en architectonische waarde. Onze renovatiediensten kunnen deze juweeltjes transformeren tot moderne woonboerderijen, zonder dat ze hun authentieke charme verliezen.

Heb je geen oude boerderij, maar wil je wel verbouwen? Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres.
Van uit- en aanbouwen tot complete woningmetamorfoses, je kunt rekenen op onze expertise.

Interieur
Het interieur van je huis is net zo belangrijk als het exterieur. Het moet niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en comfortabel. We bieden daarom volledige interieuroplossingen aan die zowel esthetisch als praktisch zijn. Voor de styling werken we samen met ervaren professionals die voor u alle puntjes op de i zetten.

Seriematig, bedrijfsgebouwen, recreatieparken
Heb je een groter project in gedachte? Wij hebben ook ervaring in het ontwerpen en begeleiden van seriematige woningbouw, bedrijfsgebouwen en recreatieparken.

Recente projecten in regio Ede

Om je een idee te geven van wat we kunnen, zijn hier enkele van onze meest recente projecten in de regio Ede:

Vraag vandaag nog je brochure aan!

Geïnteresseerd in onze diensten en projecten? Vraag onze uitgebreide brochure aan voor meer details en inspiratie voor je eigen project in Ede.

Neem gerust contact op

Ben je klaar om de stap te zetten naar je droomwoning in Ede?Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We helpen je graag verder om je droom in Ede te realiseren.

Koffie?

De studio is gevestigd in een van de voormalig Arthur Koolkazarnes in Ede. In dit gerenoveerde karakteristieke pand werken we op een laagdrempelige plek waar de ontwerpprocessen zichtbaar zijn en de dromen van klanten vorm krijgen. Maquettes staan er vrij in de ruimte en schetsen liggen verspreid op tafel. Terwijl op de achtergrond een 3D-printer aan het nieuwe ruimtelijk model werkt, staat de deur altijd open voor een vrijblijvende kennismaking. Koffie?

Start je eigen project

We maken graag kennis met je! We verdiepen ons in je wensen en vertellen alles over het hele traject. Het resultaat is een maatwerk gebouw dat je verwachtingen overtreft. Is het gevoel van beide kanten goed? Laten we wat moois maken!