Architect in Kootwijkerbroek

Jouw partner in een persoonlijk en duurzaam ontwerp

Jouw architect in Kootwijkerbroek

Welkom bij Studio Bennie Jansen, jouw lokale architect. Niet alleen in Ede, maar ook in Kootwijkerbroek zijn we jouw partner in unieke architectonische projecten. Ben je op zoek naar een ontwerper voor een nieuwbouwproject, een verbouwing, of een ingrijpende renovatie in Kootwijkerbroek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Ondanks dat we gevestigd zijn in Ede, hebben we een uitgebreide kennis van de regelgeving en mogelijkheden in Kootwijkerbroek en omstreken. Dit stelt ons in staat om maatwerk te leveren dat naadloos aansluit bij de lokale context.

Bij Studio Bennie Jansen ben je verzekerd van korte communicatielijnen gedurende het gehele proces. Vanaf het eerste ontwerp tot aan de oplevering staan we als jouw aanspreekpunt klaar. Ons brede netwerk van ervaren vakspecialisten, in en rond Kootwijkerbroek, zorgt ervoor dat kwaliteit voorop staat. Samen realiseren we een eindresultaat dat aan al je wensen voldoet.

Ben je benieuwd naar wat wij als architect in Kootwijkerbroek voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We verkennen graag de mogelijkheden voor jouw unieke project in Kootwijkerbroek!

Waarom zijn we jouw architect in Kootwijkerbroek?

Bij Studio Bennie Jansen begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom bieden we maatwerk oplossingen aan, gericht op efficiëntie, duurzaamheid en jouw persoonlijke wensen.

Persoonlijk en uniek ontwerp
Elke opdracht benaderen we met een frisse en open blik. Daarbij denken we out of the box in oplossingen. Echter, het praktisch gebruik staat altijd voorop, resulterend in een uniek en op maat gemaakt ontwerp, dat aan al jouw specifieke wensen voldoet.

Begeleiding van A tot Z
Je kunt erop vertrouwen dat je bij ons volledig wordt ontzorgd. Wij beheren het volledige proces, van het ontwerp tot de uiteindelijke oplevering. Heb je een vraag? Dan hoef je niet een week te wachten op antwoord. Gewoon direct en snel contact, ook in Kootwijkerbroek.

Uitgebreid netwerk
Deskundig tekenwerk is onze basis, maar de uitvoering is even cruciaal. Ons uitgebreide netwerk van vakbekwame specialisten in en rond Kootwijkerbroek staat garant voor kwaliteit.

Duurzaamheid als speerpunt
Voor ons betekent duurzaamheid meer dan alleen het installeren van een warmtepomp. We houden rekening met verschillende factoren zoals oriëntatie, isolatie en zonwering. Een groen dak voor een koel interieur in de zomer? Wij streven naar een zo laag mogelijke energierekening voor jou.

Samenhang tussen architectuur, interieur en tuin
We werken nauw samen met ervaren professionals in styling en tuinontwerp. Een weloverwogen coördinatie tussen architectuur, interieur en tuin resulteert in een harmonieus geheel.

Wat we doen

Exclusieve woonvilla’s
Wil jij wonen in een huis dat helemaal is afgestemd op jouw wensen? Dan ben je bij onze exclusieve woonvilla specialisatie aan het juiste adres. Of je nu gecharmeerd bent van schuurwoningen of de elegantie van rietgedekte villa’s waardeert, we hebben iets voor iedere smaak.

Verbouw, aanbouw en uitbouw
Als je denkt aan het uitbreiden van je bestaande woning, dan is onze aanbouw en uitbouw specialisatie precies wat je zoekt. We begrijpen dat een aanbouw of uitbouw niet zomaar een extra ruimte is; het moet een naadloze overgang vormen met je bestaande structuur, zowel in design als in functionaliteit. Daarom houden we niet alleen rekening met het exterieur, maar ook met het interieur en de tuin om een harmonieus geheel te creëren.

Renovatie
Oudere boerderijen in Kootwijkerbroek en omgeving hebben vaak een rijke geschiedenis en architectonische waarde. Onze renovatiediensten kunnen deze juweeltjes transformeren tot moderne woonboerderijen, zonder dat ze hun authentieke charme verliezen.

Heb je geen oude boerderij, maar wil je wel verbouwen? Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres.
Van uit- en aanbouwen tot complete woningmetamorfoses, je kunt rekenen op onze expertise.

Interieur
Het interieur van je huis is net zo belangrijk als het exterieur. Het moet niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en comfortabel. We bieden daarom volledige interieuroplossingen aan die zowel esthetisch als praktisch zijn. Voor de styling werken we samen met ervaren professionals die voor u alle puntjes op de i zetten.

Seriematig, bedrijfsgebouwen, recreatieparken
Heb je een groter project in gedachte? Wij hebben ook ervaring in het ontwerpen en begeleiden van seriematige woningbouw, bedrijfsgebouwen en recreatieparken.

Recente projecten in regio Kootwijkerbroek

Om je een idee te geven van wat we kunnen, zijn hier enkele van onze meest recente projecten in de regio Kootwijkerbroek:

Neem gerust contact op

Ben je klaar om de stap te zetten naar je droomwoning in Kootwijkerbroek? Interesse in een vrijblijvend gesprek? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder om je wensen te realiseren.

Vraag vandaag nog je brochure aan!

Geïnteresseerd in onze diensten en projecten? Vraag onze uitgebreide brochure aan voor meer details en inspiratie voor je eigen project in Kootwijkerbroek.

Start je eigen project

We maken graag kennis met je! We verdiepen ons in je wensen en vertellen alles over het hele traject. Het resultaat is een maatwerk gebouw dat je verwachtingen overtreft. Is het gevoel van beide kanten goed? Laten we wat moois maken!