moderne schuurwoning

Architect in NIJKERK

Jouw partner in een persoonlijk en duurzaam ontwerp

Jouw architect in Nijkerk

Welkom bij Studio Bennie Jansen, jouw lokale expert in architectuur, gevestigd in Ede, maar ook actief in Nijkerk! Of het nu gaat om een nieuwbouwproject, een verbouwing of een totale renovatie in Nijkerk, wij staan voor je klaar gedurende het gehele traject.

Wij denken altijd in oplossingen. Een ontwerpopgave kan ons niet complex genoeg zijn. In teamverband werken toe naar het maximale resultaat. Als jouw primaire aanspreekpunt zorgen wij voor korte communicatielijnen, wat het proces transparant en efficiënt maakt. Ons brede netwerk van ervaren vakspecialisten in en rond Nijkerk zorgt voor een hoogstaande kwaliteit en een zorgeloze samenwerking, met als doel het realiseren van jouw droomproject.

Heb je plannen in Nijkerk en ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden voor jouw unieke project in Nijkerk!

Waarom zijn wij jouw architect in Nijkerk?

Bij Studio Bennie Jansen begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom bieden we maatwerk oplossingen aan, gericht op efficiëntie, duurzaamheid en jouw persoonlijke wensen.

Persoonlijk en uniek ontwerp
Elke opdracht benaderen we met een frisse en open blik. Daarbij denken we out of the box in oplossingen. Echter, het praktisch gebruik staat altijd voorop, resulterend in een uniek en op maat gemaakt ontwerp, dat aan al jouw specifieke wensen voldoet.

Begeleiding van A tot Z
Je kunt erop vertrouwen dat je bij ons volledig wordt ontzorgd. Wij beheren het volledige proces, van ontwerp en de benodigde vergunningen tot de uiteindelijke oplevering, met een open communicatie en korte lijnen, ook in Nijkerk.

Uitgebreid netwerk
Deskundig tekenwerk is onze basis, maar de uitvoering is even cruciaal. Ons uitgebreide netwerk van vakbekwame specialisten in en rond Veenendaal staat garant voor kwaliteit.

Duurzaamheid als speerpunt
Voor ons betekent duurzaamheid meer dan alleen het installeren van een warmtepomp. We houden rekening met verschillende factoren zoals oriëntatie, isolatie en zonwering. Een groen dak voor een koel interieur in de zomer? Wij streven naar een zo laag mogelijke energierekening voor jou.

Samenhang tussen architectuur, interieur en tuin
We werken nauw samen met ervaren professionals in styling en tuinontwerp. Een weloverwogen coördinatie tussen architectuur, interieur en tuin resulteert in een harmonieus geheel.

Wat we doen

Exclusieve woonvilla’s
Wil jij wonen in een huis dat helemaal is afgestemd op jouw wensen? Dan ben je bij onze exclusieve woonvilla specialisatie aan het juiste adres. Of je nu gecharmeerd bent van schuurwoningen of de elegantie van rietgedekte villa’s waardeert, we hebben iets voor elke smaak.

Verbouw, aanbouw en uitbouw
Als je denkt aan het uitbreiden van je bestaande woning, dan is onze aanbouw en uitbouw specialisatie precies wat je zoekt. We begrijpen dat een aanbouw of uitbouw niet zomaar een extra ruimte is; het moet een naadloze overgang vormen met je bestaande structuur, zowel in design als in functionaliteit. Daarom houden we niet alleen rekening met het exterieur, maar ook met het interieur en de tuin om een harmonieus geheel te creëren.

Renovatie
Oudere boerderijen in Nijkerk en omgeving hebben vaak een rijke geschiedenis en architectonische waarde. Onze renovatiediensten kunnen deze juweeltjes transformeren tot moderne woonboerderijen, zonder dat ze hun authentieke charme verliezen.

Heb je geen oude boerderij, maar wil je wel verbouwen? Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres.
Van uit- en aanbouwen tot complete woningmetamorfoses, je kunt rekenen op onze expertise.

Interieur
Het interieur van je huis is net zo belangrijk als het exterieur. Het moet niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en comfortabel. We bieden daarom volledige interieuroplossingen aan die zowel esthetisch als praktisch zijn. Voor de styling werken we samen met ervaren professionals die voor u alle puntjes op de i zetten.

Seriematig, bedrijfsgebouwen, recreatieparken
Heb je een groter project in gedachte? Wij hebben ook ervaring in het ontwerpen en begeleiden van seriematige woningbouw, bedrijfsgebouwen en recreatieparken.

Recente projecten in regio Nijkerk

Om je een idee te geven van wat we kunnen, zijn hier enkele van onze meest recente projecten in de regio Nijkerk:

Neem gerust contact op

Ben je klaar om de stap te zetten naar je droomwoning in Nijkerk? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We helpen je graag verder om je visie te realiseren.

Vraag vandaag nog je brochure aan!

Geïnteresseerd in onze diensten en projecten? Vraag onze uitgebreide brochure aan voor meer details en inspiratie voor je eigen project in Nijkerk.

Koffie?

De studio is gevestigd in een van de voormalig Arthur Koolkazarnes in Ede. In dit gerenoveerde karakteristieke pand werken we op een laagdrempelige plek waar de ontwerpprocessen zichtbaar zijn en de dromen van klanten vorm krijgen. Maquettes staan er vrij in de ruimte en schetsen liggen verspreid op tafel. Terwijl op de achtergrond een 3D-printer aan het nieuwe ruimtelijk model werkt, staat de deur altijd open voor een vrijblijvende kennismaking. Koffie?

Start je eigen project

We maken graag kennis met je! We verdiepen ons in je wensen en vertellen alles over het hele traject. Het resultaat is een maatwerk gebouw dat je verwachtingen overtreft. Is het gevoel van beide kanten goed? Laten we wat moois maken!