moderne villa met riet

Architect in Renswoude

Jouw partner in een persoonlijk en duurzaam ontwerp

Jouw architect in Renswoude

Welkom bij Studio Bennie Jansen, jouw architect in Renswoude. Ben je op zoek naar een architect voor een nieuwbouwproject, een verbouwing, of een ingrijpende renovatie in Renswoude? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Ondanks dat we gevestigd zijn in Ede, hebben we een uitgebreide kennis van de regelgeving, mogelijkheden en karakteristieke eigenschappen van Renswoude en omstreken.

Bij ons ben je verzekerd van korte communicatielijnen gedurende het gehele proces. Vanaf het eerste ontwerp tot aan de oplevering staan wij als jouw aanspreekpunt klaar. Ons brede netwerk van ervaren vakspecialisten in en rond Renswoude zorgt ervoor dat kwaliteit voorop staat. Samen realiseren we een eindresultaat dat aan al je wensen voldoet.

Ben je benieuwd naar wat wij als architect voor jou in Renswoude kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We verkennen graag de mogelijkheden voor jouw unieke project!

Waarom zijn we jouw architect in Renswoude?

We begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom bieden we maatwerk oplossingen aan. Onze ontwerpen zijn gericht op efficiëntie, duurzaamheid en jouw persoonlijke wensen. Dit alles gecombineerd met onze architectonische visie.

Persoonlijk en uniek ontwerp
Iedere opdracht benaderen we met een frisse, open blik. We denken out of the box in oplossingen, waarbij het praktisch gebruik altijd centraal staat. Het resultaat is een op maat gemaakt ontwerp, dat je verwachtingen overtreft.

Begeleiding van A tot Z
Bij ons word je volledig ontzorgd. Wij beheren het volledige proces, vanaf de eerste kennismaking tot de uiteindelijke oplevering. We werken samen toe naar het beste eindresultaat. Heb je een vraag, dan kun je rekenen op een snel antwoord. Gewoon direct en informeel contact. Weten waar je aan toe bent.

Uitgebreid netwerk
Deskundig tekenwerk is onze basis, maar de uitvoering is even cruciaal. Ons uitgebreide netwerk van vakbekwame specialisten in en rond Veenendaal staat garant voor kwaliteit.

Duurzaamheid als speerpunt
Voor ons betekent duurzaamheid meer dan alleen het installeren van een warmtepomp. We houden rekening met verschillende factoren zoals oriëntatie, isolatie en zonwering. Een groen dak voor een koel interieur in de zomer? Wij streven naar een zo laag mogelijke energierekening voor jou.

Samenhang tussen architectuur, interieur en tuin
We werken nauw samen met ervaren professionals in styling en tuinontwerp. Een weloverwogen coördinatie tussen architectuur, interieur en tuin resulteert in een harmonieus geheel.

Wat we doen

Exclusieve woonvilla’s
Wil jij wonen in een huis dat helemaal is afgestemd op jouw wensen? Dan ben je bij onze exclusieve woonvilla specialisatie aan het juiste adres. Of je nu gecharmeerd bent van schuurwoningen of de elegantie van rietgedekte villa’s waardeert, we hebben iets voor elke smaak.

Verbouw, aanbouw en uitbouw
Als je denkt aan het uitbreiden van je bestaande woning, dan is onze aanbouw en uitbouw specialisatie precies wat je zoekt. We begrijpen dat een aanbouw of uitbouw niet zomaar een extra ruimte is; het moet een naadloze overgang vormen met je bestaande structuur, zowel in design als in functionaliteit. Daarom houden we niet alleen rekening met het exterieur, maar ook met het interieur en de tuin om een harmonieus geheel te creëren.

Renovatie
Oudere boerderijen in Veenendaal en omgeving hebben vaak een rijke geschiedenis en architectonische waarde. Onze renovatiediensten kunnen deze juweeltjes transformeren tot moderne woonboerderijen, zonder dat ze hun authentieke charme verliezen.

Heb je geen oude boerderij, maar wil je wel verbouwen? Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres.
Van uit- en aanbouwen tot complete woningmetamorfoses, je kunt rekenen op onze expertise.

Interieur
Het interieur van je huis is net zo belangrijk als het exterieur. Het moet niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en comfortabel. We bieden daarom volledige interieuroplossingen aan die zowel esthetisch als praktisch zijn. Voor de styling werken we samen met ervaren professionals die voor u alle puntjes op de i zetten.

Seriematig, bedrijfsgebouwen, recreatieparken
Heb je een groter project in gedachte? Wij hebben ook ervaring in het ontwerpen en begeleiden van seriematige woningbouw, bedrijfsgebouwen en recreatieparken.

Recente projecten in regio Renswoude

Om je een idee te geven van wat we kunnen, zijn hier enkele van onze meest recente projecten in de regio Renswoude:

Neem gerust contact op

Ben je klaar om de stap te zetten naar je droomwoning in Renswoude? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We helpen je graag verder om je visie te realiseren. Samen zorgen we er voor dat je droom in Renswoude, een realiteit wordt.

Vraag vandaag nog je brochure aan!

Geïnteresseerd in onze diensten en projecten? Vraag onze uitgebreide brochure aan voor meer details en inspiratie voor je eigen project in Renswoude.

Koffie?

De studio is gevestigd in een van de voormalig Arthur Koolkazarnes in Ede. In dit gerenoveerde karakteristieke pand werken we op een laagdrempelige plek waar de ontwerpprocessen zichtbaar zijn en de dromen van klanten vorm krijgen. Maquettes staan er vrij in de ruimte en schetsen liggen verspreid op tafel. Terwijl op de achtergrond een 3D-printer aan het nieuwe ruimtelijk model werkt, staat de deur altijd open voor een vrijblijvende kennismaking. Koffie?

Start je eigen project

We maken graag kennis met je! We verdiepen ons in je wensen en vertellen alles over het hele traject. Het resultaat is een maatwerk gebouw dat je verwachtingen overtreft. Is het gevoel van beide kanten goed? Laten we wat moois maken!

Overige plaatsen

Op zoek naar een architect in de regio? Bekijk onze lokale pagina’s: