Onze diensten

Heb je bouwplannen? De keuze voor een architect gaat niet over één nacht ijs. Wij bieden onze diensten in fases aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

 • moderne villa architect
  Stap 1 – Ontwerp

  Wat zijn uw specifieke wensen? We vertalen het naar een ontwerp op maat. Daarbij komen onze visie en jouw persoonlijke wensen samen. Ook financieel gezien. We leiden je visueel rond in het 3D-ontwerp. Ben je tevreden? Wij zorgen dat de gemeente dat ook is.

 • technische tekening ede
  Stap 2 – Vergunning en aanbesteding

  Voldoet de woning aan alle bouwbesluiteisen? Geen zorgen, wij regelen het. Met technische details voor de vergunning, coördinatie van constructie- en installatiewerk en toetsing op wet- en regelgeving.

  Wie gaat er bouwen? In elk ontwerp stoppen wij liefde en passie. Dat eisen we ook van de bouwers. We gaan samen op zoek naar de juiste partij.

 • technische tekening ede
  Stap 3 – Technisch ontwerp

  Hoe zien alle details eruit? We breiden de technische uitwerking uit met alle benodigde tekeningen. We verwerken de informatie in een 3D BIM-model. Je weet exact wat je krijg en het verkleint de kans op bouwfouten. Zo wordt het ontwerp werkelijkheid.

 • bouwbegeleiding ede
  Stap 4 – Bouwbegeleiding

  Het bouwen gaat echt beginnen! Wij zorgen dat je gerust kunt toekijken. Door onze ervaring op de bouwplaats staan we dicht bij de klant en bouwers. We streven naar een betrokken samenwerking tussen alle partijen. Bouwen doen we samen!