Onze diensten

Heeft u bouwplannen? De keuze voor een architect gaat niet over één nacht ijs. Wij bieden onze diensten in fases aan. Zo weet u precies, waar u aan toe bent!

 • moderne villa met hout, metselwerk en riet in lunteren
  Stap 1 – Ontwerp

  Wat zijn uw specifieke wensen? We vertalen het naar een ontwerp op maat. Daarbij komen onze visie en uw persoonlijke wensen samen. Ook financieel gezien. We leiden u visueel rond in het 3D-ontwerp. Bent u tevreden? Wij zorgen dat de gemeente dat ook is.

 • technische geveltekening villa met riet in lunteren
  Stap 2 – Vergunning en aanbesteding

  Voldoet de woning aan alle bouwbesluiteisen? Geen zorgen, wij regelen het. Met technische details voor de vergunning, coördinatie van constructie- en installatiewerk en toetsing op wet- en regelgeving.

  Wie gaat er bouwen? In elk ontwerp stoppen wij liefde en passie. Dat eisen we ook van de bouwers. We gaan samen op zoek naar de juiste partij.

 • technische detail dakvoet riet mussenkast villa VL
  Stap 3 – Technisch ontwerp

  Hoe zien alle details eruit? We breiden de technische uitwerking uit met alle benodigde tekeningen. We verwerken de informatie in een 3D BIM-model. U weet exact wat u krijgt en het verkleint de kans op bouwfouten. Zo wordt het ontwerp werkelijkheid.

 • villa in ede tijdens de uitvoering met bouwbegeleiding
  Stap 4 – Bouwbegeleiding

  Het bouwen gaat echt beginnen! Wij zorgen dat u gerust kunt toekijken. Door onze ervaring op de bouwplaats staan we dicht bij de klant en bouwers. We streven naar een betrokken samenwerking tussen alle partijen. Bouwen doen we samen!