Villa G

Type Renovatie van woning en bijgebouw
Categorie Gevelmetamorfose
Opdrachtgever Particulier
Locatie Ede
Status Opgeleverd
Inhoud 1000 m3
Periode 2021-2023
Landschapsarchitect Studio Meulenberg
Aannemer VH Timmerwerken

Moderne villa met natuursteen

De combinatie van natuurlijke materialen en een krachtige vormentaal spreken voor zich. De hoofdvorm opent zich richting de tuin, zodat het groen buiten, ook binnenin beleefd wordt. De woning mag gezien worden vanaf de straat en sluit perfect aan bij de context.

Nieuwe situatie

klik voor meer

Gevelmetamorfose

Deze villa is een perfect voorbeeld van een gevelmetamorfose. De woning is uitgebreid en het hele exterieur is grondig aangepakt. Hiervoor is een uiterst zorgvuldig materiaalonderzoek gedaan. Dit gaat verder dan alleen te kiezen voor bijvoorbeeld metselwerk. De schoonheid van een gebouw uit zich juist in de diepgang van materiaalkeuzes. Deze zijn gemaakt door te testen en te waarderen op verhoudingen, textuur, contrast, dieptewerking, tactiliteit, etc. De dynamiek in de gevels zorgt voor de esthetische prikkeling.

Alle materialen zorgvuldig gekozen, op de juiste wijze ingezet en op elkaar afgestemd. De combinatie met de tuin zorgt voor een prachtig totaalbeeld.

Gevels

before > after

schuif voor meer

huis verbouwen
modern huis
verbouwing huis
villa architect

Start je project richting woongenot

We maken graag kennis met je! We verdiepen ons in je wensen en vertellen alles over het hele traject. Het resultaat is een maatwerk gebouw dat uw verwachtingen overtreft. Is het gevoel van beide kanten goed? Laten we wat moois maken!

Volgend project bekijken Villa Veenendaal