Woning H&E

Type Luxe woning metamorfose
Categorie Woning metamorfose
Opdrachtgever Particulier
Locatie Zwartebroek
Status In uitvoering

Luxe woning metamorfose

In Zwartebroek zal een bestaande jaren ’60 woning een complete metamorfose ondergaan. Door de grenzen van het bestemmingsplan op te zoeken konden we voldoen aan het ruime programma van eisen. De woning zal onherkenbaar worden getransformeerd tot een exclusieve droomwoning voor de opdrachtgevers.

Oude situatie

Ontwerp

De routing en de oriƫntatie ten opzichte van de zon waren de speerpunten om tot een creatieve en praktische indeling te komen. In de oude situatie was de voordeur moeilijk waarneembaar. Hierdoor gingen onbekenden zwerven om het huis. Tevens leverde dit onveilige situaties op in ter plaatse van de inrit.

Met het nieuwe plan worden gevaarlijke situaties voorkomen door nieuwe entrees en veilige looplijnen. De voordeur is verplaatst en deze is nu duidelijk waarneembaar.

Qua oriƫntatie is de keuken zo gepositioneerd dat de bewoners genieten van de ochtendzon tijdens het ontbijt. Op het moment dat de zon de keuken verlaat, zal het de woonkamer betreden. De avondzon schijnt naar binnen wanner zij later op de dag ontspannen in de woonkamer.

Nieuwe situatie

click for more

Start uw project richting woongenot.

Wij maken graag kennis met u! We verdiepen ons in uw wensen en vertellen alles over het hele traject. Het resultaat is een maatwerk gebouw dat uw verwachtingen overtreft. Is het gevoel van beide kanten goed? Laten we wat moois maken!

Volgend project bekijken Villa VL