Huis H&E

Type Luxe woning metamorfose
Categorie Woning metamorfose
Opdrachtgever Particulier
Locatie Zwartebroek
Status In uitvoering

Onherkenbare woningmetamorfose

In Zwartebroek zal een bestaande jaren ’60 woning een complete metamorfose ondergaan. De woning zal onherkenbaar worden getransformeerd tot een exclusieve woning op maat. Niet alleen de uitstraling maar ook qua duurzaamheid is de woning straks helemaal van deze tijd.

Oude situatie

Ontwerp

De routing en de oriëntatie ten opzichte van de zon waren de speerpunten om tot een creatieve en praktische indeling te komen. In de oude situatie was de voordeur moeilijk waarneembaar. Hierdoor gingen onbekenden zwerven om het huis. Tevens leverde dit onveilige situaties op in ter plaatse van de inrit.

Met het nieuwe plan worden gevaarlijke situaties voorkomen door nieuwe entrees en veilige looplijnen. De voordeur is verplaatst en deze is nu duidelijk waarneembaar.

Qua oriëntatie is de keuken zo gepositioneerd dat de bewoners genieten van de ochtendzon tijdens het ontbijt. Op het moment dat de zon de keuken verlaat, zal het de woonkamer betreden. De avondzon schijnt naar binnen wanner zij later op de dag ontspannen in de woonkamer.

Nieuwe situatie

klik voor meer

moderne woning in zwartebroek renovatie
interieur zwartebroek

Start je project richting woongenot

We maken graag kennis met je! We verdiepen ons in je wensen en vertellen alles over het hele traject. Het resultaat is een maatwerk gebouw dat je verwachtingen overtreft. Is het gevoel van beide kanten goed? Laten we wat moois maken!

Volgend project bekijken Moderne villa met riet