Exclusieve villa’s

Wat is jouw droomwoning? Wij ontwerpen exclusieve woonvilla’s op maat. Jouw wensen en onze visie komen samen in jouw nieuwe droomvilla. We geven je niet één op één wat je vraagt, maar wel wat je echt wilt.

Nieuwbouw

Heb je een kavel gekocht? Dan beginnen we met een blanco papier. We maken een ontwerp dat perfect aansluit bij jouw woonwensen. We verzorgen dit proces van A tot Z. Van ruimtelijk concept tot sfeervol totaalplan. We werken samen met stylisten en tuinontwerpers. Als team gaan we voor jou aan de slag. Alles voor een perfect plaatje!

Verbouw

Heb je al een woning, maar voldoet het niet aan je wensen? En zou je deze woning onherkenbaar willen omtoveren tot een exclusieve woonvilla van deze tijd? Klik dan hier voor meer informatie over een woningmetamorfose. Heeft u een oude boerderij en wilt u deze renoveren naar de maatstaven van nu? Klik dan hier voor meer informatie over moderne woonboerderijen.

Interieur

Bij een compleet plaatje hoort een perfecte afstemming tussen architectuur en interieur. Nieuwsgierig naar ons drie-stappenplan wat leidt naar een perfect afgestemd interieur? Klik dan hier.

Over ons

Wij ontwerpen, adviseren en begeleiden het hele traject. Jouw wens staat centraal. Wij bieden maatwerk, van ontwerp tot en met de begeleiding van de bouwfase. Ons uitgebreide netwerk van deskundige vakspecialisten garandeert kwaliteit. Wij zijn je eerste aanspreekpunt tijdens het hele traject. Korte communicatielijnen, waarbij je volledig wordt ontzorgd. Samen werken we toe naar het maximale eindresultaat.

Start je project richting woongenot

We maken graag kennis met je! We verdiepen ons in je wensen en vertellen alles over het hele traject. Het resultaat is een maatwerk gebouw dat je verwachtingen overtreft. Is het gevoel van beide kanten goed? Laten we wat moois maken!