renovatie tot moderne woonboerderij met balken in hoevelaken

Plattegrond van een woonboerderij

Wij ontwerpen exclusieve woonboerderijen op maat. Jouw wensen en onze visie komen samen in je nieuwe droomwoning. We geven je niet één op één wat je vraagt, maar ook wat je echt wilt. Heb je een kavel gekocht? Dan beginnen we met een blanco papier. We maken een plattegrond van jouw woonboerderij dat perfect aansluit bij jouw woonwensen. We verzorgen dit proces van A tot Z. Van ruimtelijk concept tot sfeervol totaalplan.

Waarom is een plattegrond belangrijk?

Een plattegrond is misschien wel het belangrijkste onderdeel van het ontwerp voor een woonboerderij. Hierin wordt bijna alles bepaald. Denk aan de meest praktische indeling, de fijnste routes binnen en natuurlijk de mooiste zichtlijnen naar buiten. Het geeft je een duidelijk beeld van het ruimtegebruik van je droomwoning. Zo kun je zien hoe de verschillende ruimtes in je woning zijn ingedeeld en hoe ze aansluiten op jouw wensen. Bovendien laat een plattegrond ook zien welke vorm keuken het beste aansluit bij de woning. Ook de indeling van de badkamer en andere sanitaire ruimtes komen aan bod. Kortom, een plattegrond is onmisbaar voor het creëren van uw ideale woonboerderij.

Onze moderne woonboerderij projecten

Studio Bennie Jansen is gespecialiseerd in het ontwerpen van exclusieve moderne woonboerderijen op maat. Met veel ervaring en eventueel in samenwerking met onze vaste stylisten en tuinontwerpers bieden wij een unieke en complete service voor het realiseren van jouw droomwoning. Onze ontwerpen lopen uiteen van moderne tot landelijke stijlen. We werken altijd samen met onze klanten om al hun wensen te verwezenlijken. Kies voor kwaliteit, flexibiliteit en stijl en laat je inspireren door onze moderne woonboerderij projecten.

Over ons

Wij ontwerpen, adviseren en begeleiden het hele traject. Jouw wens staat centraal. Wij bieden maatwerk, van ontwerp tot en met de begeleiding van de bouwfase. Ons uitgebreide netwerk van deskundige vakspecialisten garandeert kwaliteit. Wij zijn je eerste aanspreekpunt tijdens het hele traject. Korte communicatielijnen, waarbij je volledig wordt ontzorgd. Samen werken we toe naar het maximale eindresultaat.

Start je project richting woongenot

We maken graag kennis met je! We verdiepen ons in je wensen en vertellen alles over het hele traject. Het resultaat is een maatwerk gebouw dat je verwachtingen overtreft. Is het gevoel van beide kanten goed? Laten we wat moois maken!