renovatie tot moderne woonboerderij met cortenstaal erker in hoevelaken

5 voordelen van een moderne woonboerderij

Wonen in een woonboerderij is een populaire keuze voor veel mensen die liefde kennen voor het Nederlandse landschap. Dit type woning heeft verschillende voordelen ten opzichte van traditionele woningen. Hieronder vind je vijf van die voordelen.

1. Uniek ontwerp

Woonboerderijen hebben een unieke stoere hoofdvorm. De daken kenmerken zich door de wolfseinden of de mansarde kapvorm. Dit geeft de woonboerderijen tegelijkertijd een charmant en rustig karakter.

2. Flexibiliteit

Met het juiste ontwerp is een woonboerderij gemakkelijk aan te passen aan veranderende behoeften. Dit maakt het ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een woning die mee kan groeien met hun gezin of veranderende levensstijl.

3. Verrassend ruim

Door de efficiënte hoofdvorm zijn woonboerderijen verrassend ruim van binnen. Woonboerderijen bieden vaak de mogelijkheid tot mooie open ruimtes. Dit kan zelfs tot helemaal boven in de nok. Daglicht draagt bij aan deze ruimtelijkheid.

4. Binding met het buitenleven

Een woonboerderij biedt niet alleen de nodige rust en ruimte, maar is ook een ideale plek om te genieten van de buitenlucht en de natuur. Een woonboerderij is een woning die in harmonie met de omgeving wordt ontworpen en het buitenleven benadrukt. Ruime raampartijen en materialen die doorlopen van buiten naar binnen, zorgen ervoor dat grenzen vervagen. De omgeving buiten wordt zo ook binnenin de woning maximaal beleefd.

5. Stoer interieur

Een woonboerderij is uitermate geschikt om constructies uit te lichten zoals balken en kolommen. Door deze zichtbaar te maken geven ze het interieur een stoer karakter. Wil je het interieur een landelijke touch geven of meer industrieel? Kolommen en balken in hout of in donker staal creëren de gewenste sfeer.

Conclusie

Wonen in een woonboerderij heeft tal van voordelen, zoals een uniek ontwerp, flexibiliteit en verrassende ruimtes. Deze voordelen maakt woonboerderijen aantrekkelijk voor mensen die op zoek zijn naar een stoer en karaktervol huis, maar met een charmante touch. Studio Bennie Jansen is gespecialiseerd in het ontwerpen van exclusieve woonboerderijen, die aan de wensen en verwachtingen van de klant voldoen. Kies voor kwaliteit en stijl en ontdek met ons de mogelijkheden voor jouw moderne woonboerderij.

Moderne woonboerderij projecten van Studio Bennie Jansen

Studio Bennie Jansen is gespecialiseerd in het ontwerpen van exclusieve moderne woonboerderijen op maat. Met veel ervaring en eventueel in samenwerking met onze vaste stylisten en tuinontwerpers bieden wij een unieke en complete service voor het realiseren van jouw droomwoning. Onze ontwerpen lopen uiteen van moderne tot landelijke stijlen. We werken altijd samen met onze klanten om al hun wensen te verwezenlijken. Kies voor kwaliteit, flexibiliteit en stijl en laat je inspireren door onze moderne woonboerderij projecten.

Over ons

Wij ontwerpen, adviseren en begeleiden het hele traject. Jouw wens staat centraal. Wij bieden maatwerk, van ontwerp tot en met de begeleiding van de bouwfase. Ons uitgebreide netwerk van deskundige vakspecialisten garandeert kwaliteit. Wij zijn je eerste aanspreekpunt tijdens het hele traject. Korte communicatielijnen, waarbij je volledig wordt ontzorgd. Samen werken we toe naar het maximale eindresultaat.

Start je project richting woongenot

We maken graag kennis met je! We verdiepen ons in je wensen en vertellen alles over het hele traject. Het resultaat is een maatwerk gebouw dat je verwachtingen overtreft. Is het gevoel van beide kanten goed? Laten we wat moois maken!