moderne schuurwoning met zink en hout de veldkamp

Luxe schuurwoning

Bij Studio Bennie Jansen zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke en natuurlijke woningen, waaronder luxe schuurwoningen. Deze optie is onder andere populair bij mensen die op zoek zijn naar een moderne variant op de de traditionele landelijke woning. Een schuurwoning kent een hele eigen stijl.

Ben je in het bezit van een leeg kavel of een bestaande woning? We maken altijd een ontwerp dat perfect aansluit bij jouw woonwensen. We verzorgen dit proces van begin tot eind, van ruimtelijk concept tot sfeervol totaalplan. Alles voor een perfect plaatje van jouw schuurwoning!

Waarom een schuurwoning?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen kiezen voor een schuurwoning. Bijvoorbeeld de grenzeloze vrijheid om het helemaal op maat te maken. Maar een schuurwoning biedt meer voordelen. Nieuwsgierig? Klik hier voor de 5 voordelen van een schuurwoning.

De heldere hoofdvorm van een schuurwoning is een van de belangrijkste kenmerken. Deze vorm kan letterlijk verwijzen naar een traditionele schuur, maar kan hier ook van afwijken. Bijvoorbeeld door heel lang of heel breed te zijn. Maar hoe gaaf is het om volledig vrij te zijn in deze hoofdvorm? En deze vorm volledig te laten reageren op jouw unieke wensen. Een op maat gemaakte jas voor de ruimtes in het huis. Ieder mens is uniek, dus ook iedere woning. Alles is mogelijk. Er bestaan grote en kleine schuurwoningen.

Daarnaast worden schuurwoningen vaak duurzamer gebouwd dan traditionele woningen. Dit komt door de ruime keuze voor hout. Dit kan zijn voor de afwerking van gevels of de bouwmethode. Houten constructies in plaats van zwaar beton. Schuurwoningen zijn vaak lichter en dat is vooral fijn voor uw portemonnee. Al met al zijn schuurwoningen een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een unieke en flexibele woning die aan hun specifieke behoeften voldoet. 

Meer weten over de plattegrond van een schuurwoning? Klik hier voor meer informatie.

Moderne schuurwoning

Een moderne schuurwoning is een woning die is gebouwd in de stijl van een traditionele schuur, maar waarbij moderne keuzes zijn gemaakt in bijvoorbeeld de hoofdvorm, details, afwerkingen of raampartijen. Onze moderne schuurwoningen zijn vrij in hun ontwerp en worden op maat gemaakt aan de hand van de specifieke wensen van de toekomstige bewoners. Dit maakt ze uitermate geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een flexibele en unieke woning die aan hun behoeften voldoet. Bij al onze ontwerpen is duurzaamheid een belangrijk speerpunt. Een nieuwe schuurwoning zullen we ontwerpen met hoogwaardige isolatie, thermische beglazing en voldoende zonnepanelen. Hierdoor zal de woning zichzelf volledig kunnen voorzien van warmte in de winter en koelte in de zomer.

Onze schuurwoning projecten

We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van exclusieve schuurwoningen op maat. Met veel ervaring bieden wij een unieke en complete service voor het realiseren van jouw droomwoning. Onze ontwerpen kenmerken zich van moderne en minimalistische tot robuuste en landelijke stijlen. We werken altijd samen met onze klanten om al hun wensen te verwezenlijken. Kies voor kwaliteit en stijl en laat je inspireren door onze schuurwoning projecten.

Over ons

Wij ontwerpen, adviseren en begeleiden het hele traject. Jouw wens staat centraal. Wij bieden maatwerk, van ontwerp tot en met de begeleiding van de bouwfase. Ons uitgebreide netwerk van deskundige vakspecialisten garandeert kwaliteit. Wij zijn je eerste aanspreekpunt tijdens het hele traject. Korte communicatielijnen, waarbij je volledig wordt ontzorgd. Samen werken we toe naar het maximale eindresultaat.

Start je project richting woongenot

We maken graag kennis met je! We verdiepen ons in je wensen en vertellen alles over het hele traject. Het resultaat is een maatwerk gebouw dat je verwachtingen overtreft. Is het gevoel van beide kanten goed? Laten we wat moois maken!