groot stokkert renovatie recreatiepark met zorg in wapenveld bungalow

5 voordelen van schuurwoningen

Steeds meer mensen kiezen voor het bijzondere en unieke wonen in een schuurwoning. En dat is niet zonder reden. Schuurwoningen hebben namelijk tal van voordelen ten opzichte van traditionele woningen. In dit artikel gaan we dieper in op vijf van die voordelen, zodat je kunt zien waarom wonen in een schuurwoning de moeite waard is. Lees verder om te ontdekken wat een schuurwoning jou te bieden heeft.

1. Flexibiliteit

Een schuurwoning kan gemakkelijk worden omgebouwd en aangepast aan veranderende behoeften. Dit maakt het ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een woning die ze kunnen laten groeien met hun gezin of veranderende levensstijl. Er bestaan zowel grote als kleine schuurwoningen.

2. Lagere bouwkosten

Schuurwoningen zijn meestal goedkoper dan traditionele huizen. Dit komt omdat ze vaak lichter in gewicht gebouwd kunnen worden. Dit betekent ook sneller bouwen en minder materiaalgebruik, dus goedkoper.

3. Duurzaamheid

Schuurwoningen zijn vaak gebouwd met duurzame materialen. Vooral hout is hierin leidend en dan vooral in de constructie. Hout gaat ontzettend lang mee, is sterk, goed isolerend en slaat CO2 op.

4. Uniek ontwerp

Schuurwoningen zijn meestal uniek van ontwerp en karakter, wat ze een charmante en rustieke sfeer geeft. Dit maakt ze ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een huis met karakter en persoonlijkheid. Bekijk verschillende plattegronden.

5. Verrassend ruim

Schuurwoningen hebben een heel efficiënte hoofdvorm. Hierdoor zijn de woningen verrassend ruim als je binnen bent. Veel daglicht draagt bij aan deze ruimtelijkheid.

Schuurwoning projecten van Studio Bennie Jansen

Studio Bennie Jansen is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van exclusieve schuurwoningen op maat. Met veel ervaring en in samenwerking met onze vaste stylisten en tuinontwerpers bieden wij een unieke en complete service voor het realiseren van uw droomwoning. Onze ontwerpen kenmerken zich van moderne en minimalistische tot robuuste en landelijke stijlen. We werken altijd samen met onze klanten om al hun wensen te verwezenlijken. Kies voor kwaliteit, flexibiliteit en stijl en laat je inspireren door onze schuurwoning projecten.

Over ons

Wij ontwerpen, adviseren en begeleiden het hele traject. Jouw wens staat centraal. Wij bieden maatwerk, van ontwerp tot en met de begeleiding van de bouwfase. Ons uitgebreide netwerk van deskundige vakspecialisten garandeert kwaliteit. Wij zijn je eerste aanspreekpunt tijdens het hele traject. Korte communicatielijnen, waarbij je volledig wordt ontzorgd. Samen werken we toe naar het maximale eindresultaat.

Start je project richting woongenot

We maken graag kennis met je! We verdiepen ons in je wensen en vertellen alles over het hele traject. Het resultaat is een maatwerk gebouw dat je verwachtingen overtreft. Is het gevoel van beide kanten goed? Laten we wat moois maken!