groot stokkert renovatie recreatiepark met zorg in wapenveld bungalow

Waarom kiezen steeds meer mensen voor een kleine schuurwoning?

De afgelopen jaren hebben steeds meer mensen de keuze gemaakt om te wonen in een kleine schuurwoning. Dit komt omdat een kleine schuurwoning vele voordelen biedt ten opzichte van een traditioneel huis. Zo zijn kleine schuurwoningen vaak goedkoper om te bouwen en geschikt voor vrijwel iedere inrichtingsstijl. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om te wonen in een uniek, natuurlijk en op maat gemaakt huis.

Wat zijn de voordelen van een kleine schuurwoning ten opzichte van een traditioneel huis?

Een schuurwoning is een kleine woning die is gebouwd in de stijl van een schuur. Deze woningen zijn vaak een populaire optie voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare en compacte woning. Een van de voordelen van een schuurwoning ten opzichte van een traditioneel huis is dat ze vaak goedkoper zijn. Ze zijn ook kleiner en daardoor gemakkelijker te onderhouden. Bovendien hebben ze vaak een uniek en charmant uiterlijk, wat ze tot een aantrekkelijke optie maakt voor mensen die op zoek zijn naar iets anders dan een traditioneel huis.

Schuurwoning projecten van Studio Bennie Jansen

Studio Bennie Jansen is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van exclusieve schuurwoningen op maat. Met veel ervaring en in samenwerking met onze vaste stylisten en tuinontwerpers bieden wij een unieke en complete service voor het realiseren van uw droomwoning. Onze ontwerpen kenmerken zich van moderne en minimalistische tot robuuste en landelijke stijlen. We werken altijd samen met onze klanten om al hun wensen te verwezenlijken. Kies voor kwaliteit, flexibiliteit en stijl en laat je inspireren door onze schuurwoning projecten.

Over ons

Wij ontwerpen, adviseren en begeleiden het hele traject. Jouw wens staat centraal. Wij bieden maatwerk, van ontwerp tot en met de begeleiding van de bouwfase. Ons uitgebreide netwerk van deskundige vakspecialisten garandeert kwaliteit. Wij zijn je eerste aanspreekpunt tijdens het hele traject. Korte communicatielijnen, waarbij je volledig wordt ontzorgd. Samen werken we toe naar het maximale eindresultaat.

Start je project richting woongenot

We maken graag kennis met je! We verdiepen ons in je wensen en vertellen alles over het hele traject. Het resultaat is een maatwerk gebouw dat je verwachtingen overtreft. Is het gevoel van beide kanten goed? Laten we wat moois maken!