moderne schuurwoning met zink en hout de veldkamp

Plattegrond van een schuurwoning

Wij ontwerpen exclusieve schuurwoningen op maat. Jouw wensen en onze visie komen samen in je nieuwe droomwoning. We geven je niet één op één wat je vraagt, maar wat je echt wilt. Heb je een kavel gekocht? Dan beginnen we met een blanco papier. We maken een plattegrond van jouw schuurwoning dat perfect aansluit bij je woonwensen. We verzorgen dit proces van A tot Z. Van ruimtelijk concept tot sfeervol totaalplan. We werken samen met stylisten en tuinontwerpers. Of het nou een grote of een kleine schuurwoning is. Als team gaan we voor jou aan de slag. Alles voor een perfect plaatje!

Waarom is een plattegrond belangrijk?

Een plattegrond is misschien wel het belangrijkste onderdeel van het ontwerp voor een schuurwoning. Hierin wordt bijna alles bepaald. Denk aan de meest praktische indeling, de fijnste routes binnen en natuurlijk de mooiste zichtlijnen naar buiten. Het geeft je een duidelijk beeld van het ruimtegebruik van jouw droomwoning. Zo kun je zien hoe de verschillende ruimtes in jouw woning zijn ingedeeld en hoe ze aansluiten op je wensen. Bovendien laat een plattegrond ook zien welke vorm keuken het beste aansluit bij de woning. Ook de indeling van de badkamer en andere sanitaire ruimtes komen aan bod. Kortom, een plattegrond is onmisbaar voor het creëren van jouw ideale schuurwoning.

Onze schuurwoning projecten

We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van exclusieve schuurwoningen op maat. Met veel ervaring bieden wij een unieke en complete service voor het realiseren van uw droomwoning. Onze ontwerpen kenmerken zich van moderne en minimalistische tot robuuste en landelijke stijlen. We werken altijd samen met onze klanten om al hun wensen te verwezenlijken. Kies voor kwaliteit en stijl en laat je inspireren door onze schuurwoning projecten. Meer weten over schuurwoningen? Ontdek de voordelen van een schuurwoning.

Over ons

Wij ontwerpen, adviseren en begeleiden het hele traject. Jouw wens staat centraal. Wij bieden maatwerk, van ontwerp tot en met de begeleiding van de bouwfase. Ons uitgebreide netwerk van deskundige vakspecialisten garandeert kwaliteit. Wij zijn je eerste aanspreekpunt tijdens het hele traject. Korte communicatielijnen, waarbij je volledig wordt ontzorgd. Samen werken we toe naar het maximale eindresultaat.

Start je project richting woongenot

We maken graag kennis met je! We verdiepen ons in je wensen en vertellen alles over het hele traject. Het resultaat is een maatwerk gebouw dat je verwachtingen overtreft. Is het gevoel van beide kanten goed? Laten we wat moois maken!