Interieur

Bij een compleet plaatje hoort een perfecte afstemming tussen architectuur en interieur. Een interieurontwerp begint bij een ruimtelijk concept. Welke ruimtes gebruikt u waarvoor en hoe? We denken niet in hokjes, maar in ruimtelijkheid. Een praktische organisatie van de ruimtes is de sleutel tot gebruiksgemak. Wij kunnen u op allerlei interieurgebieden adviseren. Van ruimtelijk concept tot styling.

In drie stappen naar uw interieur.

Indelingsplan

Een indeling is onderdeel van ieder ontwerp. Het laat zien hoe elke ruimte ingedeeld wordt. Denk aan open ruimtes, de positie van deuren, vorm van de trap of de keuze voor een haard. Komen er inbouwkasten, inloopkasten of een plafondhoge kastenwand? Wat is de vorm van de keuken? Welke meubels zijn nodig in de badkamer? U vindt het terug in een indelingsplan.

Maatwerkplan

Heeft u specifieke wensen voor het interieur? Wij bieden ook advies voor maatwerk. Misschien wilt u geen los sanitair, maar een geïntegreerde badkamerwand. Ook de kastenwand waar u voor heeft gekozen, werken wij verder uit. Net als de afwerking van wanden, vloeren en plafond. We houden hier rekening mee in de werktekeningen. Zo voorkomen we bijvoorbeeld vervelende randjes bij verschillende vloerafwerkingen. Wij zorgen dat alles naadloos op elkaar aansluit. Alles wordt voor u op maat ontworpen!

Stylingsplan

Heeft u hulp nodig bij de inrichting van uw woning? Denk aan meubels, verlichting en overige keuzes. Of wilt u uw interieur echt een authentieke look geven door middel van een kleuradvies? Geen probleem. We werken samen met ervaren stylisten die voor u de puntjes op de ‘i’ zetten.

Over ons.

Wij ontwerpen, adviseren en begeleiden het hele traject. Uw wens staat centraal. Wij bieden maatwerk, van ontwerp tot oplevering. Ons uitgebreide netwerk van deskundige aannemers en vakspecialisten garandeert kwaliteit. Wij zijn uw eerste aanspreekpunt tijdens het hele traject. Dat zorgt voor korte communicatielijnen. Zo werken we samen zorgeloos toe naar het eindresultaat: een totaalbeeld van architectuur, interieur en tuin.

Start uw project richting woongenot.

Wij maken graag kennis met u! We verdiepen ons in uw wensen en vertellen alles over het hele traject. Het resultaat is een maatwerk gebouw dat uw verwachtingen overtreft. Is het gevoel van beide kanten goed? Laten we wat moois maken!