Interieur

Bij een compleet plaatje hoort een perfecte afstemming tussen architectuur en interieur. Een interieurontwerp begint bij een ruimtelijk concept. Welke ruimtes gebruik je waarvoor en hoe? We denken niet in hokjes, maar in ruimtelijkheid. Een praktische organisatie van de ruimtes is de sleutel tot gebruiksgemak. Wij kunnen je op allerlei interieurgebieden adviseren. Van ruimtelijk concept tot styling.

In drie stappen naar jouw interieur

Indelingsplan

Een indeling is onderdeel van ieder ontwerp. Het laat zien hoe elke ruimte ingedeeld wordt. Denk aan open ruimtes, de positie van deuren, vorm van de trap of de keuze voor een haard. Komen er inbouwkasten, inloopkasten of een plafondhoge kastenwand? Wat is de vorm van de keuken? Welke meubels zijn nodig in de badkamer? Je vindt het terug in een indelingsplan.

Maatwerkplan

Heb je specifieke wensen voor het interieur? Wij bieden ook advies voor maatwerk. Misschien wil je geen los sanitair, maar een geïntegreerde badkamerwand. Ook de kastenwand waar je voor hebt gekozen, werken wij verder uit. Net als de afwerking van wanden, vloeren en plafond. We houden hier rekening mee in de werktekeningen. Zo voorkomen we bijvoorbeeld vervelende randjes bij verschillende vloerafwerkingen. Wij zorgen dat alles naadloos op elkaar aansluit. Alles wordt voor je op maat ontworpen!

Stylingsplan

Heb je hulp nodig bij de inrichting van je woning? Denk aan meubels, verlichting en overige keuzes. Of wil je jouw interieur echt een authentieke look geven door middel van een kleuradvies? Geen probleem. We werken samen met ervaren stylisten die voor jou de puntjes op de ‘i’ zetten.

Over ons

Wij ontwerpen, adviseren en begeleiden het hele traject. Jouw wens staat centraal. Wij bieden maatwerk, van ontwerp tot oplevering. Ons uitgebreide netwerk van deskundige aannemers en vakspecialisten garandeert kwaliteit. Wij zijn je eerste aanspreekpunt tijdens het hele traject. Dat zorgt voor korte communicatielijnen. Zo werken we samen zorgeloos toe naar het eindresultaat: een totaalbeeld van architectuur, interieur en tuin.

Start je project richting woongenot

We maken graag kennis met je! We verdiepen ons in je wensen en vertellen alles over het hele traject. Het resultaat is een maatwerk gebouw dat je verwachtingen overtreft. Is het gevoel van beide kanten goed? Laten we wat moois maken!