Recreatie met zorg

Wij zijn gespecialiseerd in recreatieparken met een zorgfunctie. We ontwerpen omgevingen waarin de bezoekers zich echt thuis en welkom voelen. Even weg van huis, maar toch een gevoel van thuiskomen. De vormgeving en uitstraling van de gebouwen is erop gericht om de bezoeker zich zo prettig mogelijk te laten voelen. Een warme plek, waarbij traditionele elementen op een eigentijdse manier zijn ingezet.

We ontwerpen losse woningen, maar ook multifunctionele gebouwen voor de recreatieparken. Denk aan restaurants, dagbestedingen of sportfaciliteiten. Gebruiksvriendelijkheid staat voorop. Daarom staat in al onze ontwerpen de gebruiker centraal. We werken nauw samen met de betrokken zorggroep. Ook adviseurs, landschapsarchitecten, bouwers en investeerders spelen een rol in het traject. We hebben allemaal hetzelfde doel: het creƫren van een omgeving, waar de gebruiker zich ontspannen voelt!

Over ons.

Wij ontwerpen, adviseren en begeleiden het hele traject. Uw wens staat centraal. Wij bieden maatwerk, van ontwerp tot oplevering. Ons uitgebreide netwerk van deskundige aannemers en vakspecialisten garandeert kwaliteit. Wij zijn uw eerste aanspreekpunt tijdens het hele traject. Dat zorgt voor korte communicatielijnen. Zo werken we samen zorgeloos toe naar het eindresultaat: een totaalbeeld van architectuur, interieur en tuin.

Start uw project richting woongenot.

Wij maken graag kennis met u! We verdiepen ons in uw wensen en vertellen alles over het hele traject. Het resultaat is een maatwerk gebouw dat uw verwachtingen overtreft. Is het gevoel van beide kanten goed? Laten we wat moois maken!