recreatiepark met zorg releave Heeze specialisatie hero

Recreatie met zorg

Wij zijn gespecialiseerd in recreatieparken met een zorgfunctie. We ontwerpen omgevingen waarin de bezoekers zich echt thuis en welkom voelen. Even weg van huis, maar toch een gevoel van thuiskomen. De vormgeving en uitstraling van de gebouwen is erop gericht om de bezoeker zich zo prettig mogelijk te laten voelen. Een warme plek, waarbij traditionele elementen op een eigentijdse manier zijn ingezet.

We ontwerpen losse woningen, maar ook multifunctionele gebouwen voor de recreatieparken. Denk aan restaurants, dagbestedingen of sportfaciliteiten. Gebruiksvriendelijkheid staat voorop. Daarom staat in al onze ontwerpen de gebruiker centraal. We werken nauw samen met de betrokken zorggroep. Ook adviseurs, landschapsarchitecten, bouwers en investeerders spelen een rol in het traject. We hebben allemaal hetzelfde doel: het creëren van een omgeving, waar de gebruiker zich ontspannen voelt!

Over ons

Wij ontwerpen, adviseren en begeleiden het hele traject. Jouw wens staat centraal. Wij bieden maatwerk, van ontwerp tot en met de begeleiding van de bouwfase. Ons uitgebreide netwerk van deskundige vakspecialisten garandeert kwaliteit. Wij zijn je eerste aanspreekpunt tijdens het hele traject. Korte communicatielijnen, waarbij je volledig wordt ontzorgd. Samen werken we toe naar het maximale eindresultaat.

Start je eigen project

We maken graag kennis met je! We verdiepen ons in je wensen en vertellen alles over het hele traject. Het resultaat is een maatwerk gebouw dat je verwachtingen overtreft. Is het gevoel van beide kanten goed? Laten we wat moois maken!