renovatie tot moderne woonboerderij met cortenstaal erker in hoevelaken

Verbouw & renovatie

Verbouwen en renoveren kan op verschillende schalen en manieren. Een karakteristiek oude boerderij vraagt om een andere aanpak dan een gedateerde jaren 70′ woning. Lees hieronder meer over de verschillende benaderingen van een verbouwing of renovatie.

Zakelijke renovatie

Ook op het gebied van onze zakelijke opdrachtgevers kunnen wij voorzien in volledige metamorfoses. Verduurzaming en een scherp oog op de bouwkosten zijn hier speerpunten. Het uiteindelijke resultaat is een esthetisch prikkelende verschijning voor de tijd van nu.

Over ons

Wij ontwerpen, adviseren en begeleiden het hele traject. Jouw wens staat centraal. Wij bieden maatwerk, van ontwerp tot en met de begeleiding van de bouwfase. Ons uitgebreide netwerk van deskundige vakspecialisten garandeert kwaliteit. Wij zijn je eerste aanspreekpunt tijdens het hele traject. Korte communicatielijnen, waarbij je volledig wordt ontzorgd. Samen werken we toe naar het maximale eindresultaat.

Start je project richting woongenot

We maken graag kennis met je! We verdiepen ons in je wensen en vertellen alles over het hele traject. Het resultaat is een maatwerk gebouw dat je verwachtingen overtreft. Is het gevoel van beide kanten goed? Laten we wat moois maken!