Renovatie

Heeft u bijvoorbeeld een oude boerderij met karakteristieke elementen? Wij renoveren uw gebouw op basis van de bestaande authentieke kwaliteiten. We analyseren alle aanwezige onderdelen. Denk aan traditionele balken, gedetailleerd metselwerk of gootklossen van vroeger. Zijn ze van waarde? Dan houden we daar zeker rekening mee!  

In het renovatieontwerp doen wij recht aan deze elementen. Ze mogen opvallen! Plekken met minder waarde, verduurzamen wij zorgvuldig. Met een nieuw ontwerp voelt het gebouw weer eigentijds aan. Mét respect voor de historie.

Over ons

Wij ontwerpen, adviseren en begeleiden het hele traject. Uw wens staat centraal. Wij bieden maatwerk, van ontwerp tot oplevering. Ons uitgebreide netwerk van deskundige aannemers en vakspecialisten garandeert kwaliteit. Wij zijn uw eerste aanspreekpunt tijdens het hele traject. Dat zorgt voor korte communicatielijnen. Zo werken we samen zorgeloos toe naar het eindresultaat: een totaalbeeld van architectuur, interieur en tuin.

Start uw project richting woongenot

Wij maken graag kennis met u! We verdiepen ons in uw wensen en vertellen alles over het hele traject. Het resultaat is een maatwerk gebouw dat uw verwachtingen overtreft. Is het gevoel van beide kanten goed? Laten we wat moois maken!