renovatie tot moderne villa met hout, metselwerk en riet in lunteren

Woning metamorfose

Voldoet je woning niet meer aan jouw wensen? Wil je het een totaal andere uitstraling geven? Moet er eigenlijk beter worden geisoleerd? Kies dan voor een volledige woningmetamorfose. Restyling en verduurzaming gaan hand in hand. De energiekosten omlaag en wonen in een huis helemaal naar jouw wensen. Je herkent het niet meer terug!

Om de kosten zo veel mogelijk te beperken, spelen wij slim in op de bestaande bouwing. Met minimale ingrepen een maximaal resultaat bereiken. Dat is ons doel. Verbouwen kost geld, maar je woning zal ook aanzienlijk in waarde stijgen.

Bij een woningmetamorfose worden onder andere de gevels opnieuw ontworpen. Zo kan je woning in uitstraling een volledige transformatie ondergaan.

Hiervoor zal eerst een uiterst zorgvuldig materiaalonderzoek worden gedaan. Dit gaat verder dan alleen te kiezen voor bijvoorbeeld metselwerk. De schoonheid van een gebouw uit zich juist in de diepgang van materiaalkeuzes. Deze zijn gemaakt door te testen en te waarderen op verhoudingen, textuur, contrast, dieptewerking, tactiliteit, etc. Dynamiek in een gevel is wat zorgt voor de esthetische prikkeling. 

We zullen verschillende monsterborden opvragen en naast elkaar vergelijken. Bijvoorbeeld welke steen? Welke vorm? Welke afmetingen? Welk verband? Hoe groot worden de voegen? Vooral de combinatie materialen is belangrijk in het ontwerp. Alle materialen worden vervolgens zorgvuldig gekozen, op de juiste wijze ingezet en op elkaar afgestemd.

Over ons

Wij ontwerpen, adviseren en begeleiden het hele traject. Jouw wens staat centraal. Wij bieden maatwerk, van ontwerp tot oplevering. Ons uitgebreide netwerk van deskundige aannemers en vakspecialisten garandeert kwaliteit. Wij zijn je eerste aanspreekpunt tijdens het hele traject. Dat zorgt voor korte communicatielijnen. Zo werken we samen zorgeloos toe naar het eindresultaat: een totaalbeeld van architectuur, interieur en tuin.

Start je project richting woongenot

We maken graag kennis met je! We verdiepen ons in je wensen en vertellen alles over het hele traject. Het resultaat is een maatwerk gebouw dat je verwachtingen overtreft. Is het gevoel van beide kanten goed? Laten we wat moois maken!