renovatie tot moderne villa met hout, metselwerk en riet in lunteren

Woning metamorfose

Voldoet je woning niet meer aan jouw wensen? Wil je het een totaal andere uitstraling geven? Kies dan voor een volledige metamorfose. Je herkent het niet meer terug! Wij verduurzamen de woning ook, zodat het voldoet aan alle voorwaarden van nu.

Om de kosten zo veel mogelijk te beperken, spelen wij slim in op de bestaande bouwing. Met minimale ingrepen een maximaal resultaat bereiken. Dat is ons doel. Verbouwen kost geld, maar je woning zal ook aanzienlijk in waarde stijgen.

Over ons

Wij ontwerpen, adviseren en begeleiden het hele traject. Jouw wens staat centraal. Wij bieden maatwerk, van ontwerp tot oplevering. Ons uitgebreide netwerk van deskundige aannemers en vakspecialisten garandeert kwaliteit. Wij zijn je eerste aanspreekpunt tijdens het hele traject. Dat zorgt voor korte communicatielijnen. Zo werken we samen zorgeloos toe naar het eindresultaat: een totaalbeeld van architectuur, interieur en tuin.

Start je project richting woongenot

We maken graag kennis met je! We verdiepen ons in je wensen en vertellen alles over het hele traject. Het resultaat is een maatwerk gebouw dat je verwachtingen overtreft. Is het gevoel van beide kanten goed? Laten we wat moois maken!