moderne schuurwoning met zink en hout de veldkamp

Luxe schuurwoning

Ben je op zoek naar jouw toekomstige schuurwoning? Jouw wensen en onze visie komen samen in je nieuwe droomhuis. We bieden niet alleen wat je vraagt, maar ontdekken ook wat je echt wilt.

Heb je al een kavel gekocht? Dan beginnen we met een blanco papier en maken we een ontwerp dat perfect aansluit bij jouw woonwensen. We verzorgen dit proces van begin tot eind, van ruimtelijk concept tot sfeervol totaalplan. We werken samen met stylisten en tuinontwerpers. Als team gaan we voor jou aan de slag. Alles voor een perfect plaatje van jouw schuurwoning! Bekijk de 5 voordelen van een schuurwoning.

Waarom een schuurwoning?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen kiezen voor een schuurwoning. Een reden kan zijn de grenzeloze vrijheid om het helemaal op maat te maken. Dit begint bij het bepalen van de hoofdvorm van de schuurwoning. De heldere hoofdvorm is een van de belangrijkste kenmerken van een schuurwoning. Deze hoofdvorm kan bijna letterlijk verwijzen naar een traditionele schuur, maar kan hier ook van afwijken. Bijvoorbeeld door heel lang of heel breed te zijn. Maar hoe gaaf is het om volledig vrij te zijn in deze hoofdvorm? En deze vorm volledig te laten reageren op jouw unieke wensen. Een op maat gemaakte jas voor de ruimtes in het huis. Ieder mens is uniek, dus ook iedere woning. Alles is mogelijk. Bekijk hier verschillende plattegronden van een schuurwoning. De hoofdvorm kan ruimte bieden voor alles wat je maar wilt, zoals bijvoorbeeld een werkkamer, een hobbyruimte of een extra slaapkamer. 

Daarnaast worden schuurwoningen vaak duurzamer gebouwd dan traditionele woningen. Dit komt door de ruime keuze voor hout. Dit kan zijn voor de afwerking van gevels of de bouwmethode. Houten constructies in plaats van zwaar beton. Schuurwoningen zijn vaak lichter en dat is vooral fijn voor uw portemonnee. Al met al zijn schuurwoningen een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een unieke en flexibele woning die aan hun specifieke behoeften voldoet. Er bestaan grote en kleine schuurwoningen.

Moderne schuurwoningen bij Studio Bennie Jansen

Een moderne schuurwoning is een woning die is gebouwd in de stijl van een traditionele schuur, maar waarbij moderne keuzes zijn gemaakt in bijvoorbeeld de hoofdvorm, details, afwerkingen of raampartijen. Onze moderne schuurwoningen zijn vrij in hun ontwerp en worden op maat gemaakt aan de hand van de specifieke wensen van de bewoners. Dit maakt ze uitermate geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een flexibele en unieke woning die aan hun behoeften voldoet. Bij al onze ontwerpen is duurzaamheid een belangrijk speerpunt. Een nieuwe schuurwoning zullen we ontwerpen met hoogwaardige isolatie, thermische beglazing en voldoende zonnepanelen. Hierdoor zal de woning zichzelf volledig kunnen voorzien van warmte in de winter en koelte in de zomer. 

Schuurwoning projecten van Studio Bennie Jansen

Studio Bennie Jansen is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van exclusieve schuurwoningen op maat. Met veel ervaring en in samenwerking met onze vaste stylisten en tuinontwerpers bieden wij een unieke en complete service voor het realiseren van uw droomwoning. Onze ontwerpen kenmerken zich van moderne en minimalistische tot robuuste en landelijke stijlen. We werken altijd samen met onze klanten om al hun wensen te verwezenlijken. Kies voor kwaliteit, flexibiliteit en stijl en laat u inspireren door onze schuurwoning projecten.

Over ons

Wij ontwerpen, adviseren en begeleiden het hele traject. Jouw wens staat centraal. Wij bieden maatwerk, van ontwerp tot oplevering. Ons uitgebreide netwerk van deskundige aannemers en vakspecialisten garandeert kwaliteit. Wij zijn je eerste aanspreekpunt tijdens het hele traject. Dat zorgt voor korte communicatielijnen. Zo werken we samen zorgeloos toe naar het eindresultaat: een totaalbeeld van architectuur, interieur en tuin.

Start je project richting woongenot

We maken graag kennis met je! We verdiepen ons in je wensen en vertellen alles over het hele traject. Het resultaat is een maatwerk gebouw dat je verwachtingen overtreft. Is het gevoel van beide kanten goed? Laten we wat moois maken!