groot stokkert renovatie recreatiepark met zorg in wapenveld bungalow

Plattegrond van een schuurwoning

Wij ontwerpen exclusieve schuurwoningen op maat. Uw wensen en onze visie komen samen in uw nieuwe droomwoning. We geven u niet één op één wat u vraagt, maar wat u echt wilt. Heeft u een kavel gekocht? Dan beginnen we met een blanco papier. We maken een plattegrond van uw schuurwoning dat perfect aansluit bij uw woonwensen. We verzorgen dit proces van A tot Z. Van ruimtelijk concept tot sfeervol totaalplan. We werken samen met stylisten en tuinontwerpers. Of het nou een grote of een kleine schuurwoning is. Als team gaan we voor jou aan de slag. Alles voor een perfect plaatje!

Waarom is een plattegrond belangrijk?

Een plattegrond is misschien wel het belangrijkste onderdeel van het ontwerp voor een schuurwoning. Hierin wordt bijna alles bepaald. Denk aan de meest praktische indeling, de fijnste routes binnen en natuurlijk de mooiste zichtlijnen naar buiten. Het geeft u een duidelijk beeld van het ruimtegebruik van uw droomwoning. Zo kunt u zien hoe de verschillende ruimtes in uw woning zijn ingedeeld en hoe ze aansluiten op uw wensen. Bovendien laat een plattegrond ook zien welke vorm keuken het beste aansluit bij de woning. Ook de indeling van de badkamer en andere sanitaire ruimtes komen aan bod. Kortom, een plattegrond is onmisbaar voor het creëren van uw ideale schuurwoning.

Schuurwoning projecten van Studio Bennie Jansen

Studio Bennie Jansen is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van exclusieve schuurwoningen op maat. Met veel ervaring en in samenwerking met onze vaste stylisten en tuinontwerpers bieden wij een unieke en complete service voor het realiseren van uw droomwoning. Onze ontwerpen kenmerken zich van moderne en minimalistische tot robuuste en landelijke stijlen. We werken altijd samen met onze klanten om al hun wensen te verwezenlijken. Kies voor kwaliteit, flexibiliteit en stijl en laat u inspireren door onze schuurwoning projecten. Meer weten over schuurwoningen? Ontdek de voordelen van een schuurwoning.

Over ons

Wij ontwerpen, adviseren en begeleiden het hele traject. Jouw wens staat centraal. Wij bieden maatwerk, van ontwerp tot oplevering. Ons uitgebreide netwerk van deskundige aannemers en vakspecialisten garandeert kwaliteit. Wij zijn je eerste aanspreekpunt tijdens het hele traject. Dat zorgt voor korte communicatielijnen. Zo werken we samen zorgeloos toe naar het eindresultaat: een totaalbeeld van architectuur, interieur en tuin.

Start je project richting woongenot

We maken graag kennis met je! We verdiepen ons in je wensen en vertellen alles over het hele traject. Het resultaat is een maatwerk gebouw dat je verwachtingen overtreft. Is het gevoel van beide kanten goed? Laten we wat moois maken!