Woning aanbouwen/uitbouwen

Heb je behoefte aan meer ruimte? Dat kan op allerlei manieren. Met een uitbouw aan uw bestaande woning of het toevoegen van een dakkapel bijvoorbeeld. Er is vaak geen vergunning nodig voor deze woninguitbreidingen. Dat bespaart veel kosten. Wij zoeken het graag voor je uit.

We starten met een analyse van de huidige bouw. Je wensen zijn de basis van het ruimtelijke ontwerp. Kies je voor een traditionele of moderne uitstraling? Wij zetten onze creativiteit in. Een geschikte vormgeving en materiaalkeuze is het resultaat.

KLIK VOOR MEER

Over ons

Wij ontwerpen, adviseren en begeleiden het hele traject. Jouw wens staat centraal. Wij bieden maatwerk, van ontwerp tot oplevering. Ons uitgebreide netwerk van deskundige aannemers en vakspecialisten garandeert kwaliteit. Wij zijn je eerste aanspreekpunt tijdens het hele traject. Dat zorgt voor korte communicatielijnen. Zo werken we samen zorgeloos toe naar het eindresultaat: een totaalbeeld van architectuur, interieur en tuin.

Start je project richting woongenot

We maken graag kennis met je! We verdiepen ons in je wensen en vertellen alles over het hele traject. Het resultaat is een maatwerk gebouw dat je verwachtingen overtreft. Is het gevoel van beide kanten goed? Laten we wat moois maken!