renovatie tot moderne villa met hout, metselwerk en riet in lunteren

Woning metamorfose

Voldoet uw woning niet meer aan uw wensen? Wilt u het de uitstraling van een nieuwbouwwoning geven? Kies dan voor een volledige metamorfose. U herkent het niet meer terug! Wij verduurzamen uw woning ook, zodat het voldoet aan alle voorwaarden van nu.

Om de kosten zo veel mogelijk te beperken, spelen wij slim in op de bestaande bouwing. Met weinig stappen een maximaal resultaat bereiken. Dat is ons doel. Verbouwen kost geld, maar uw woning zal ook in waarde stijgen.

Over ons

Wij ontwerpen, adviseren en begeleiden het hele traject. Uw wens staat centraal. Wij bieden maatwerk, van ontwerp tot oplevering. Ons uitgebreide netwerk van deskundige aannemers en vakspecialisten garandeert kwaliteit. Wij zijn uw eerste aanspreekpunt tijdens het hele traject. Dat zorgt voor korte communicatielijnen. Zo werken we samen zorgeloos toe naar het eindresultaat: een totaalbeeld van architectuur, interieur en tuin.

Start uw project richting woongenot

Wij maken graag kennis met u! We verdiepen ons in uw wensen en vertellen alles over het hele traject. Het resultaat is een maatwerk gebouw dat uw verwachtingen overtreft. Is het gevoel van beide kanten goed? Laten we wat moois maken!