Woninguitbreiding

Heeft u behoefte aan meer ruimte? Dat kan op allerlei manieren. Met een uitbouw aan uw bestaande woning, een vrijstaande veranda of het toevoegen van een dakkapel bijvoorbeeld. Er is vaak geen vergunning nodig voor deze woninguitbreidingen. Dat bespaart veel kosten. Wij zoeken het graag voor u uit.

We starten met een analyse van de huidige bouw. Uw wensen zijn de basis van het ruimtelijke ontwerp. Kiest u voor een traditionele of moderne uitstraling? Wij zetten onze creativiteit in. Een geschikte vormgeving en materiaalkeuze is het resultaat.

Over ons

Wij ontwerpen, adviseren en begeleiden het hele traject. Uw wens staat centraal. Wij bieden maatwerk, van ontwerp tot oplevering. Ons uitgebreide netwerk van deskundige aannemers en vakspecialisten garandeert kwaliteit. Wij zijn uw eerste aanspreekpunt tijdens het hele traject. Dat zorgt voor korte communicatielijnen. Zo werken we samen zorgeloos toe naar het eindresultaat: een totaalbeeld van architectuur, interieur en tuin.

Binnenkort meer

Start uw project richting woongenot

Wij maken graag kennis met u! We verdiepen ons in uw wensen en vertellen alles over het hele traject. Het resultaat is een maatwerk gebouw dat uw verwachtingen overtreft. Is het gevoel van beide kanten goed? Laten we wat moois maken!