Please rotate your device!
Studio Bennie Jansen Studio Bennie Jansen - Contact


Please rotate your device!

PROFIEL

Studio Bennie Jansen is een jong ontwerpbureau dat voornamelijk actief is op de woningmarkt. Studio Bennie Jansen ontwerpt, adviseert en begeleidt bouw-, verbouw-, renovatie- en transformatieplannen waarbij altijd de wens van de opdrachtgever centraal staat. Met meer dan 10 jaar ervaring op de bouwplaats en aan de tekentafel, bieden wij u maatwerk en kwaliteit, van ontwerp tot oplevering. Het voelt als onze missie om inspirerende hedendaagse architectuur te maken. Hierbij zijn schoonheid en functionaliteit altijd onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het onderscheidend handschrift herkent zich in stoere architectuur, een tijdloze uitstraling en een behaaglijke sfeer.


VISIE

Onze blik op architectuur is vooruit gericht, maar met daarbij altijd respect voor historie en traditie. Het praktisch gebruik staat centraal in ieder ontwerp. Zo ontstaan onze ontwerpen vanuit een nuchtere en eenvoudige basis, waarbij een eigentijdse vormentaal en pure elementen zorgen voor een esthetisch prikkelend geheel. Door het gebruik van natuurlijke materialen ontstaan karakteristieke gebouwen, die warmte uitstralen en sfeervol aanvoelen. Het streven bij ieder project is naar een ruimtelijke beleving tussen spanning en rust, maar waarbij het geheel nooit uit balans raakt. De juiste inpassing in de omgeving zorgt voor een sterke verankering en verleent de gebouwen een tijdloos bestaansrecht.


WERKWIJZE

Studio Bennie Jansen is uniek door zijn ruime ervaring op de bouwplaats en aan de tekentafel. Daarnaast leren wij onze klanten graag kennen door middel van persoonlijk contact. Zo staan we dicht bij de klant en de bouwer. Door het gesprek aan te gaan dringen we door tot de kern van iedere opgave. We verdiepen ons grondig in de gehele context en vertalen dit naar een op maat gesneden ontwerp.

Bij ieder project streven wij naar een betrokken samenwerking met alle benodigde partijen. Bouwen doe je samen. Tijdens het gehele proces bieden wij intensieve begeleiding en coördineren zowel technische als esthetische disciplines. Ook tijdens de uitvoering blijven wij het liefst nauw betrokken. Dit zal leiden tot een soepele bouwfase met het optimale eindresultaat als gezamenlijk doel.


Studio Bennie Jansen - Volg Ons


Please rotate your device!


Download brochure

Bent u opzoek naar inspiratie? Download dan hier onze brochure.Studio Bennie Jansen

Goorsteeg 50
6718 TA EDEContact

+31 (0)6 29 33 60 71
[email protected]Volg ons